Recunoașteți personajul! A fost unul dintre concurenții controversați de la „Insula Iubirii”/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

A fost unul dintre concurenții cei mai complecși care au participat la „Insula Iubirii” și asupra căruia au fost ațintite toate privirile, dar cu toate acestea, dacă îl veți întâlni pe stradă, nu-l veți recunoaște!

Fostul concurent a suferit o transformare radicală de look, iar imaginile publicate de acesta pe contul său de socializare a creat o adevărată isterie în jurul urmăritorilor săi! Bogdan Ionescu, căci despre el este vorba, nu mai are nicio legătură cu fostul concurent pe care l-au cunoscut fanii emisiunii „Insula Iubirii”.

Fostul iubit al lui Hannelore și-a lăsat părul și barba să crească, iar acum a ajuns de nerecunoscut! Mai mult decât atât, Bogdan Ionescu a adoptat și un stil de viață sănătos și a devenit un înrăit al antrenamentelor de fitness, dovadă stând chiar fizicul impresionant pe care l-a etalat pe internet.

Cu ce se ocupă

Bogdan Ionescu s-a reinventat din toate punctele de vedere. După mariajul eșuat cu Hannelore, care a ținut doar câteva luni, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a dezvăluit, în urmă cu ceva timp pentru Spynews.ro că are de gând să își deschidă o nouă firmă, iar banii câștigați să îi investească în călătorii în jurul lumii.

„Am închis business-ul cu tractări, curând voi deschide o firmă de închirieri de mașini. De asemenea, dezvolt un sistem pe network marketing și am în plan să călătoresc de toți bănuții”, a declarat Bogdan Ionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest