Regele internaţional al romilor, vedetă peste hotare! Ce întrebări i-au pus jurnaliştii englezi

 
+2 click pentru
galerie

Regele internaţional al romilor este vedetă peste hotare. Impresionat de luxul în care trăieşte, un reporter de la o publicaţie engleză i-a luat un interviu lui Dorin Cioabă.

După ce romii s-au făcut remarcaţi prin toate colţurile lumii, a venit rândul şi celui care îi reprezintă. Regele Dorin Cioabă a avut parte de o vizită inedită. Jurnaliştii din Marea Britanie au venit special să îl vadă pe rege în carne şi oase.

Luxul şi opulenţa nu au trecut neobservate. Podele de marmură, canapele de piele, o bandă de alergat într-un colţ "şi mult aur" i-au făcut pe reporteri să-şi dorească să afle povestea de viaţă a regelui. Şi, ca o gazdă primitoare, regele a întins masă mare, iar pentru ospăţ a pregătit cele mai alese bucate.

În reportaj, Dorin Cioabă îi prezintă şi pe cei doi nepoţei  gemeni, pe care îi iubeşte ca pe ochii din cap. După ce i-a ospătat, regele i-a condus pe musafiri şi la birou. Ca orice părinte mândru de odraslele sale, Dorin Cioabă le-a făcut cunoştinţă şi cu fiul său, Bogdan.

Odată ce s-au împrietenit, jurnaliştii au atins un punct sensibil al regelui. Oare ce ar trebui să se întâmple cu numărul mare de romi din Marea Britanie? "Ar trebui să fie expulzaţi. Cei care au plecat să câştige o pâine acolo să ceară. Guvernul să găsească o soluţie aşa de a le oferi o şansă", a spus Dorin Cioabă.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest