Regina romilor, înmormântată cu alai! 11 limuzine în cortegiul funerar al femeii!

 

Înmormântată cu 11 limuzine albe şi cai împodobiţi cu pene roz! Regina romilor a avut parte de o ceremonie grandioasă în care rudele şi apropiaţii şi-au luat rămas-bun într-un mod aparte.

Fiica Reginei Rromilor a vrut să-i ofere mamei sale o înmormântare cu totul şi cu totul deosebită, ca pe gustul răposatei. Aşa se face că în fruntea cortegiului s-au aflat cai albi, împodobiţi cu pene roz, iar caleaşca funerară a fost urmată de 11 limuzine în care se aflau rudele femeii.

Cei 52 de nepoţi şi strănepoţi ai femeii au comandat aranjamente florale pentru transportul cărora a fost nevoie nu de un camion ci de opt! Apropiaţii i-au reprodus din flori naturale toate obiectele dragi. Printre ele un coş cu căţei şi o caravană. Toţi participanţii au purtat veşminte albe şi roz, nuanţele preferate ale Reginei Rromilor. Şi asta nu e tot! În memoria ei, mai mulţi porumbei albi au fost eliberaţi la cimitir.

În ciuda faptului că ar fi putut să trăiască într-un palat, Regina Romilor şi-a petrecut toată viaţa într-o rulotă. Iar după moartea bătrânei, rudele sale i-au dat foc pentru că aceasta a fost ultima ei dorinţă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest