Regulile alimentare ale Danei Săvuică pentru o siluetă perfectă: „Orice aș mânca se depune automat dacă nu sunt atentă!”

 

Dana Săvuică, 52 de ani, și-a fixat anumite reguli de la care nu se abate pentru nimic în lume pentru a-și menține aspectul fizic de invidiat.

 

Vedeta a explicat cum poți păstra o siluetă perfectă și atunci când sari de 50. Regula numărul unu pe care o respectă cu sfințenie este: nu mai mănâncă nimic după ora 7 seara. În plus, ea a dezvăluit că a micșorat considerabil porțiile de mâncare, fiind nevoită să renunțe și la o serie de plăceri culinare pe care le avea.

 

''Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe’’, a declarat ea pentru VIVA!

 

Regula numărul unu, cea referitoare la nicio masă după ora 7 seara, ea a spus că i-a fost recomandată de către un medic nutriționist. Iar, dacă cumva I se face foame, suplinește senzația cu apă, multă apă! „Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă'’, a mai spus vedeta.

 

Dana Săvuică a mai spus că mișcarea și sportul joacă un rol esențial în menținerea siluetei, mai ales că metabolismul s-a schimbat o dată cu trecerea anilor, astfel încât orice mănâncă acum fostul model se depune: „Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu. Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile'’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest