Regulile de aur care te fac să slăbeşti fără înfometare şi exerciţii!

 

Să slăbeşti poate suna greu, dar atunci când ai un plan bine pus la punct, e ca şi cum ai merge la luptă cu victorie asigurată! 

Conform House of Health, următoarele zece trucuri sunt reţeta unei siluete suple şi de invidiat. Nu trebuie să faci anumite exerciţii, să te înfometezi, ci să te programezi să pierzi kilogramele de care nu eşti mulţumit(ă) că le ai.

Redu consumul de alcool
Alcoolul e plin de calorii şi consumul frecvent rezultă în câştigul în greutate, mai ales atunci când este cuplat cu mâncare nesănătoasă.

Evită să mănânci după ora 9 seara
De obicei mâncatul seara târziu este rezultatul stresului sau a plictiselii, motiv pentru care ar trebui să aştepţi până dimineaţa.

Bea multă apă
Apa elimină toxinele din corp, îmbunătăţeşte metabolismul şi favorizează pierderea în kilograme.

Dormi suficient
Somnul insuficient îţi stresează corpul, ceea ce afectează în mod indirect modul în care organismul îţi cere să fie alimentat. Asigură-te că dormi cel puţin şase ore pe noapte pentru a menţine în echilibru hormonii

Exerciţii fizice la interval
Te sfătuim să-ţi alegi orice mişcări fizice îţi doreşti, chiar programe de exerciţii, dar cu pauză între ture.

Bea cafea
Cafeaua simplă poate fi o unealtă excelentă care să te ajute să slăbeşti. Cafeina stimulează eliminarea acizilor graşi în sânge şi poţi folosi asta pentru a te antrena mai mult la intensitate mai mare.

Mănâncă ouă la micul dejun
Trebuie să-ţi începi ziua cu o doză de proteine ca să-ţi păstrezi gândirea intactă de-a lungul zilei. Adăugarea iaurtului te poate ajuta să reduci foamea ce va interveni pe parcursul zilei.

Notează-ţi ce mănânci
Un jurnal de mese luate te va ajuta să "nu pierzi numărătoarea" şi să iei mese inutile.

Ia contact cu soarele
Soarele de dimineaţă este sănătos! Chiar şi cel de pe timpul zilei, dar nu în timpul temperaturilor extreme.

Fă-ţi pacheţel de seara
Pentru a evita comenzile de mâncare nesănătoase şi rapid preparată la muncă, fă-ţi un pacheţel de acasă cu ceva ce-ţi place să mănânci şi te va ajuta să slăbeşti.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest