Relația dintre Gabi Enache și soția, supusă la un nou test! Ce se întâmplă cu cei doi/ VIDEO

 

E cel mai greu test, pentru Gabi Enache şi soţia lui! După ce, în trecut, Lena s-a pus contra tuturor celor care au încercat să le distrugă iubirea, acum, relaţia celor doi este, din nou, pusă la grea încercare.

Gabi și Lena Enache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă relatia a fost pusă, din nou, la încercare, pentru că fotbalistul a plecat în Kazahstan, unde a semnat cu o echipă de acolo. Cu toate acestea, Lena și Gabi găsesc metode inedite de a petrece timpul împreună, cu ajutorul internetului. Recent, cei doi au gătit împreună micul dejul cu ajutorul unei rețele de socializare.

În urmă cu jumătate de an, în presă, au apărut informații în presă conform cărora, Gabi ar fi avut mari probleme cu banii. Ba chiar mai mult de atât, s-a scris că banca i-ar fi luat banii fotbalistului pentru că nu ar fi achitat ratele. Dar cu toate acestea, fostul jucător de la Astra a infirmat totul.

„În legătură cu lucrurile care au apărut, despre mașină... A fost mașina Lenei. I-am facut-o cadou de ziua ei și am ajuns la un numitor comun în care aveam două mașini și era total nefolositor. Am fost plecați din țară și am ajuns la înțelegerea de a renunța la una, în ideea că avem alte investiții de viitor. Ne este de ajuns jeep-ul de familie.”

Chiar dacă cei doi se înțeleg de minune, relația dintre Gabi și Lena nu a fost dintotdeauna roz. Cei doi au avut, în trecut, niște probleme de care soția fotbalistului a vorbit cu ceva timp în urmă, într-un interviu exclusiv pentru „Star Matinal e pe Val”.

"Tot ce s-a întâmplat ne-a unit mai mult. Și ne-am văzut de povestea și de drumul nostru. Noi suntem uniți, facem majoritatea lucrurilor împreună, mă ajută foarte mult acasă, cu cel mic și la curățenie, când e cazul. Am primit mesaje de tot felul, dar când iubești si treci prin atâtea pentru un om, e deranjant. Eu știu ce am în casă, că locuiesc cu omul ăsta.” a spus Lena, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest