Relația dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi a ajuns la final: „El crede că eu sunt nebună și el este sănătos la cap”

 

Femeia a explicat în exclusivitate la Antena Stars de ce a pus punct relației cu milionarul, după ce s-a mutat în Mexic.

 

Mădălina Apostol a anunțat despărțirea definitivă de Nick Rădoi, chiar dacă s-a mutat de curând în Mexic, aparent pentru a fi mai aproape de acesta. În exclsuvitate la Antean Stars, diva a precizat care au fost motivele care au dus la ruptură. Ea apreciază că nu au format un cuplu în ultima vreme, și se vor mai întâlni doar pe o barcă, o afacere pe care o au împreună cei doi.

 

''Am venit în Mexic, dar nu am format un cuplu cu Nick din cauză că ori eu sunt prea nebună ori el e prea nebun. Nu știu din ce cauză, dar nu am simțit să formez un cuplu cu el, mai ales în această mare transformare a vieții mele. Eu am vrut cu Nick sau fără Nick să trăiesc în Mexic.

Nu pot să spun în acest moment că eu am format un cuplu cu Nick pentru că nu este așa. Eu, când mi-am cumpărat apartament, l-am făcut de una singură. Și el acceptat aceste situații pentru că el crede că eu sunt nebună și el este sănătos la cap și în momentul în care doi oameni cred că una e nebună și unul este sănătos, este grav.

Într-adevăr, avem această barcă împreună, muncim pe ea, ne întâlnim la muncă de fiecare dată când avem clienți și îi plimbăm și ne bucurăm de fiecare lucru pe care îl vedem nou, dar ca și situația personală a fost un dezastru și este un dezastru în continuare.'', a declarat Mădălina Apostol, în exclusivitate, la Antena Stars

 

Mădălina Apostol a mai spus că nu a fost ajutată financiar de afacerist pentru a se muta în Mexic: ''Din momentul în care am luat decizia să vină Mexic, eu nu m-am așteptat să fie o Cenușăreasa care a venit și are totul la tavă. Nu! Eu când am venit în Mexic, mi-am luat un apartament în chirie, m-am mutat cu copilul meu.

Am ținut legătura cu Nick, bineînțeles, dar nu am vrut ca Nick să aibă vreo legătură cu această construire a vieții mele și am vrut să fac eu singură pentru că așa consider eu că este cel mai bine pentru mine. Totul este doar din banii mei și din ceea ce am vrut eu. Nu am cerut nimic nimănui.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest