Relațiile Andreei Raicu. Bărbații faimoși cu care s-a iubit frumoasa brunetă

 
+4 click pentru
galerie

În ciuda faptului că a ales să fie, întotdeauna, discretă cu viața personală, Andreea Raicu nu a fost lipsită de controverse pe plan amoros. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, vedeta nu mai este protagonista niciunei alte povești de dragoste sau nu cu una pe care să și-o asume public și nu este de mirare de ce!

Andreea Raicu a avut relații care mai de care mai complicate! Dar haideți să o luăm cu începutul. Prima poveste de amor care a intrat în atenția presei a fost cea cu Cristi Chivu. Fosta prezentatoare TV și fostul fotbalist au format un cuplu timp de un an de zile, iar totul a început la o petrecere de Revelion, unde și-au dat seama că își poartă sentimente mult mai puternice decât cele de prietenie. Despărțirea a fost cauzată de distanță, dat fiind că Andreea era o cunoscută vedetă de televiziune în România, iar fotbalistul locuia în Amsterdam, activând ca sportiv la Ajax.  

Și dacă relația cu Cristi Chivu a fost una nu cu foarte multe suișuri și coborâșuri, ce avea să urmeze după era în totală opoziție! Andreea Raicu și Tudor Chirilă au fost protagoniștii unei povești controversate de amor. S-au cunoscut în 2006, iar prima dată s-au afișat în calitate de parteneri, atunci când s-au sărutat în fața camerelor de filmat, la un concert al trupei Voltaj. Cei doi au rezistat împreună timp de doi ani, iar decizia de a se despărți a fost făcută publică pe blog-urile personale.

Dar povestea dintre ei nu s-a încheiat atunci! La doi ani de la separare, Andreea și Tudor au fost surprinși de paparazzii, în timpul unei întâlniri romantice din Centrul Vechi, în 2010. Iar în 2011, au hotărât să se despartă, din nou, dar de data aceasta, definitiv, fără să acorde explicații nimănui, așa cum o făcuseră inițial.

Timpul a trecut, iar Andreea s-a refugiat în brațele lui Horia Tecău. La un an de la despărțirea de Tudor Chirilă, vedeta de televiziune se afișa mândră la brațele tenismenului. Și chiar dacă toată lumea credea că și-a găsit alesul, mai ales, după ce la doar două luni de la primul sărut, s-au mutat împreună, Andreea și Horia s-au despărțit atunci când trebuiau să celebreze un an de relație. Motivul? Imposibilitatea de a menține o relație puternică de la distanță, din cauza turneelor pe care le avea sportivul și tocmai de aceea, la vremea aceea, fosta prezentatoare mărturisea că decizia a fost una înțeleaptă.

Viața amoroasă a Andreei Raicu nu a fost deloc una liniștită, tocmai de aceea, de la despărțirea de Horia Tecău, nu s-a mai afișat la brațul niciunui alt reprezentant al sexului puternic. Dar cu toate acestea, vedeta s-a regăsit pe sine, datorită orelor de meditație și a făcut schimbări majore vizavi de comportamentul său impulsiv, după cum a scris chiar în propria carte.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest