Relațiile lui Tudor Chirilă. Cine este Iulia Mîzgan, femeia care l-a făcut tată

 
+5 click pentru
galerie

Tudor Chirilă este un artist dezinvolt, căruia nu îi este teamă să spună lucrurilor pe nume și pe care îl cunoaște toată România! Dar de fiecare dată când a venit vorba de viața personală, cântărețul a refuzat să dea amănunte în presă, atât despre familia sa, cât și despre ce anume se întâmplă în intimitatea sa.

Tudor Chirilă este muzician, compozitor, producător și actor, iar toate sunt întrunite într-un singur cuvât: artist! Și chiar dacă este extrem de prezent în lumea showbiz-ului autohton, nu mulți cunosc detalii din culisele vieții sale.

Tudor Chirilă este un bărbat împlinit! Cântărețul are o relație discretă din 2012, departe de lumina reflectoarelor și ascunsă de ochii lumii, alături de femeia care l-a făcut tată de două ori! Și chiar dacă nimeni nu se aștepta ca povestea de dragoste să dureze atât de mult, date fiind relațiile controversate pe care le-a avut artistul, de-a lungul timpului, iată că timpul a trecut, iar Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan sunt împreună de mai bine de opt ani, fiind și cea mai lungă relație a actorului.

Relațiile lui Tudor Chirilă

Prima relație serioasă a lui Tudor Chirilă a fost cu Doina Chiriac cu care a stat 7 ani frumoși, în timpul facultății. Apoi, una dintre relațiile cele mai controversate, dar și cele mai frumoase ale artistului a fost cea cu Andreea Raicu. Plină de peripeții și aventură, povestea de dragoste s-a închiat după doi ani, cu două mesaje aruncate pe internet, atât din partea lui, cât și a ei.

La doi ani după separarea de Andreea Raicu, Tudor a fost surprins cu o nouă cucerire, pe nume Diana, dar cu care nu a stat prea mult timp. Ulterior, a cunoscut-o pe actuala parteneră, care i-a împlinit și cel mai mare vis.

Cine este femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan este o bistrițeancă, în vârstă de 31 de ani, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București și lucrează în departamentul de marketing al unui post de radio din Capitală.

Și chiar dacă diferența de vârstă este de 15 ani, Tudor și Iulia sunt fericiții părinți a doi băieți minunați: unul născut în noiembrie 2014 și cel de-al doilea, în vara anului 2016. Mai mult de atât, ambele sarcine au fost ascunse de ochii lumii până aproape de ultimul trimestru.

Iulia Mîzgan a reușit să facă ceea ce multe și-au dorit: să-l cumințească pe Tudor Chirilă. Dar chiar și așa, tânăra nu a profitat nicio clipă de faptul că este partenera de viață a unuia dintre cei mai consacrați artiști din țară, ci din contră. Rareori se afișează la evenimente mondene, fiind o prezență foarte discretă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest