Renunţă la vopseaua de păr! Cum să obţii reflexe castanii sau arămii cu ajutorul cafelei

 

Te-ai săturat de culoarea părului tău, dar nu vrei să te vopseşti? Ei bine, poţi să îţi schimbi cu uşurinţă nuanţa părului fără să îl deteriorezi, folosind ingrediente naturale, şi anume cu ajutorul cafelei.

Este foarte simplu să obţii reflexe arămii sau castanii cu ajutorul cafelei, un ingredient pe care îl are probabil orice om în casă, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Ingrediente:

- 8 linguri de cafea măcinată

- un sfert de ceașca de balsam de păr

- o cană și jumătate de apă

Mod de preparare și folosire

Pune apa la fiert, după care adaugă cele 8 linguri de cafea. Amestecă totul bine la foc mic, până dă în clocot. După care, stinge focul și lăsa vasul acoperit timp de 20 de minute.

Separa cafeaua de zaţ și amestec-o cu balsamul pentru păr, până se transformă într-o pastă, apoi las-o să se răcească complet. 

Aplică pasta pe păr, că pe o vopsea obișnuită, cu ajutorul unei pensule, până când vei acoperi întreaga suprafață, de la rădăcină până la vârfuri. Lasă amestecul pe păr să acţioneze între 30 și 45 de minute, în funcție de cât de intensă doreşti să fie culoarea, apoi spalăte-te pe păr şi usucă-l.

Pentru a menţine culoarea vie, repetă această procedură o dată pe săptămână. Pe lângă faptul că va arăta bine, părul tău va căpăta şi un miros plăcut.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest