Replica tăioasă a lui Dorian Popa adresată tatălui său: „Îi mulțumesc că nu a fost ce trebuia!”

 

Vloggerul nu provine dintr-o familie bogată și acest fapt l-a motivat să-și construiască propriul imperiu financiar. Succesul pe care îl bucură acum și viața lipsită de griji sunt rezultatul ambițiilor sale puternice și a dorinței de a depăși obstacolele din tinerețe. În ciuda greutăților prin care a trecut, Dorian Popa își savurează acum succesul pe care și l-a dorit întotdeauna. Deși viața lui nu a fost mereu ușoară, vloggerul a transformat provocările copilăriei într-o sursă de motivație.

 

Nevoile și lipsurile financiare din trecut l-au îndemnat să devină un om de afaceri de succes și să obțină avere. Într-un podcast al lui Damian Drăghici, Dorian Popa a dezvăluit că încă dinainte să se nască era rebel și că mama lui a avut o sarcină dificilă. Personalitatea sa îndrăzneață s-a evidențiat încă din copilărie, iar vloggerul consideră că problemele prin care a trecut au avut un impact pozitiv asupra viitorului său.

 

”Doamne Doamne a avut mare grijă când mi-a dat destinul acesta aparte. Sunt aproape sigur că dacă aș fi avut o familie împlinită, poate cu o situație financiară bună, aș fi fost chiar spre lichea. Am avut materialul. Eu am curaj să spun că am avut material și e lichea în mine”, a declarat Dorian Popa, în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Relația lui Dorian Popa cu tatăl său nu a fost una apropiată. Vloggerul recunoaște că nu poate avea aceeași afecțiune față de tatăl său, în comparație cu relația strânsă pe care o are cu mama sa. ”Dacă aș vrea să dramatizez un pic și să emoționez contextul, aș spune că într-un mod indirect îi mulțumesc și tatălui meu, pentru că nu a fost ce trebuie”, a mai spus Dorian Popa

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest