Reprezentanta României la Eurovision, primele declarații după ce a fost bătută de iubit! „Am fost abuzată”

 
+3 click pentru
galerie

Roxen a fost protagonista unui episod violent pe care nu îl va putea uita prea ușor. Reprezentanta României la Eurovision a fost agresată de iubit și a făcut plângere la poliție! După cele întâmplate, artista a făcut primele declarații despre trauma sa, trăgând un semnal de alarmă legat de violența domestică.

Roxene a apelat la ajutorul legii după ce iubitul său a bătut-o și a abuzat-o emoțional de nenumărate ori. Cântăreața a depus o plângere la Poliție din cauza comportamentului bărbatului și a obținut un ordin de restricție împotriva acestuia. Tânărul trebuie să păstreze o distanță de 500 de m atât de artistă, de locuința sa, cât și de locul de muncă.

Roxen se numără printre miile de femei abuzate în România de partenerii de viață și după experiența neplăcută prin care a trecut a tras un semnal de alarmă legat de intensitatea problemei violenței domestice din țară și nu numai.

„Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice.

Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a declarat Roxen, pentru protv.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest