Revederea care l-a impresionat până la lacrimi pe soțul Georgianei Lobonț. „A crescut bărbatul vieții mele!”

 

În exclusivitate la Antena Stars au fost difuzate momente pline de emoție din viața de familie a cântăreței de muzică de petrecere.

 

Familia ocupă locul numărul 1 pentru Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș. Bărbatul și-a arătat latura sensibilă atunci când s-a revăzut cu femeia care i-a oferit primele sfaturi și i-a dat educația elementară, până la vârsta de 7 ani. Este vorba de bunica acestuia, care prin prisma profesiei, cea de educatoare, s-a îngrijit ca nepotul ei să învețe cum să devină omul care este astăzi. Revederea din familia Georgianei Lobonț a fost una încărcată de emoție, astfel încât, în momentul în care bunica a început să depene amintiri, pe bărbatul în toată firea l-au podidit lacrimile.

 

Atât Rareș, cât și Georgiana Lobonț sunt extrem de atașați de bunică pe care o vizitează ori de câte ori au ocazia. Bunica lui Rareș a povestit că Rareș a fost întotdeauna cuminte la școală și la grădiniță, niciodată nu i-a făcut probleme, a fost cât se poate de ascultător și a făcut-o mândră întotdeauna, fapt care l-a făcut pe bărbat să se emoționeze profund.

 

”Mereu trecem să o vizităm pe bunica lui Rareș. Știu că este foarte importantă pentru el. Dar și pentru mine, pentru că mi-a crescut bărbatul vieții mele, jumătatea mea, până la vârsta de șapte ani. Și i-a dat cea mai frumoasă educație pe care ar putea să o dea o bunică. Așa că nu am cum să nu mă emoționez în momentele în care sunt cu ei. Fie că e la soacra mea, fie că e acasă la ea, la sat”, a spus Georgiana Lobonț.

 

Între artistă și soțul ei este o poveste de iubire ce-și găsește rădăcinile încă de pe băncile liceului. Rareș și Georgiana Lobonț se cunosc încă de când artista era în clasa a 9-a. La un moment dat, soțul ei s-a mutat într-un alt oraș, pentru facultate, însă s-au întâlnit patru ani mai târziu, din nou și s-au îndrăgostit.

 

”El s-a dus la facultate, eu am stat la liceu, până în clasa a 12-a și după patru ani, când să termin eu liceul, s-a întors în vacanța de vară acasă și așa s-a întâmplat că ne-am împrietenit”, a adăugat Georgiana Lobonț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest