Revelația lui Cocoș de la Călărași după ce un TIR a intrat în mașina împreumutată! ”Este scris acolo…”

 

Cocoș de la Călărași a trăit un moment nefericit atunci când a luat mașina în împrumut de la cel mai bun prieten și a fost implicat într-un accident cu un TIR. După acest incident, celebrul manelist afirmă că nimic nu este întâmplător în viață. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Cocoș de la Călărași a mărturisit că a învățat o lecție importantă și că semnele prevestitoare nu au fost ignorate.

“Nimic nu este întâmplător, eu am cerut 3 zile la rând mașina prietenului meu. I-am cerut-o, m-am certat cu el, i-am cerut-o din nou și iar m-am certat cu el și a treia zi când mi-a dat mașina am făcut accident. A intrat TIR-ul, adică nu este nimic întâmplător. Este scris totul.'', a declarat Cocoș de la Călărași, în exclusivitate la Antena Stars.

În altă ordine de idei, Cocoș de la Călărași și soția sa, Alina, au oferit declarații la Antena Stars cu privire la perioada infidelității artistului. Soția lui Cocoș a recunoscut că la început a fost extrem de dificil, însă în prezent relația lor evoluează perfect: „La început da, a fost foarte dificil, pentru că mă gândeam că ăsta va rămâne secretul vieții mele, că probabil cu secretul ăsta voi muri, că fericirea lui a fost pentru mine nefericire, iar eu mă gândeam că mi-am pierdut familia. Și eu, și fetița mea suferim în lipsa lui, pentru că el este tot timpul plecat și am trăit în lipsa lui. Atunci mi-a fost foarte greu, dar nu am mai ascultat nici în stânga, nici în dreapta, pentru că oamenii nu-ți vor binele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest