Rică Răducanu a băgat-o în spital pe Corina Chiriac: „A zis că mă dă în judecată. I-am rupt coastele”

 

Rică Răducanu i-a rupt coastele Corinei Chiriac. Și nu, nu este nicio glumă! Fostul mare sportiv a povestit episodul cel puțin uluitor, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Rică Răducanu a dezvăluit că într-unul din meciurile sale, marile actrițe al teatrului românesc erau cele care țineau steagurile echipei ca să atragă cât mai mulți susținători în tribune, iar una dintre vedete era chiar Corina Chiriac.

„Jucau artiștii cu foștii fotbaliști pe stadioane și erau stadioanele pline. Eu am fost la tănase și eram cu Puiu Călinescu, cu Nea Nicu Constantin, cu doamna Stela și făceam meciuri pe stadioane. Doamna Stela era arbitru de centru, de margine erau Mitoșeru și Corina. Și țineau steagul ăla, dar ele mai mult cu fizicul să alerge, ca să se uite lumea, că aratau bine.” a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

O îmbrățișare a dus la spitalizare

Nemulțumit de cum ținea Corina Chiriac steagul, Rică Răducanu a alergat spre ea ca să îi exemplifice și ulterior a luat-o în brațe. Doar că ce trebuia să fie un gest de drag s-a transformat într-un coșmar pe actriță. Din cauza fizicului plăpând al artistei, îmbrățișarea lui Rică, un bărbat „cu greutate” a dus la fisuri grave ale coastelor acesteia.

„Și tot strigam să ridice steagul, dar ea făcea fițe pe acolo că nu știa nimic. Și după ce m-am dus după ea am luat-o în brațe atât de tare încât i-am rupt coasta. Mi-a zis că s-a dus la spital și i-am rupt coasta. Să îi plătesc. Ce m-a înjurat... eu cu forța mea an zis să o iau în brate, dar i-am trosnit oasele. Pe urmă mi-a zis că mă dă în judecată că i-am rupt coastele, când i-am strâns cotul între coaste. Vă dați seama ce finuța era...” a mai spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest