Rică Răducanu, complicaţii după ce a fost operat de urgenţă! „Nu mai pot, tată” VIDEO

 

Rică Răducanu trece prin clipe grele. Fostul portar al Rapidului a fost operat de urgenţă şi deşi astăzi trebuia să fie externat, se pare că medicii i-au spus că încă nu este pregătit să plece acasă, din cauza unor complicaţii de ultim moment.

Rică Răducanu trebuie să mai rămână în spital. Legenda fotbalului românesc este cu moralul la pământ şi a ajuns să plângă, după cum a declarat chiar el. În cadrul unui interviu telefonic pentru România TV, acesta a mărturisit că se ţine extrem de rău şi că faptul că nu poate pleca din spital, a reuşit să îi agraveze situaţia.

"Nu mă mai deranja, că sunt mort tată. Mi-a scos sonda, nu merge nimic, nu îmi găseste hiba, nu ştiu ce dracu. Mai mă ţine aici. Să vedem că nu mai suport, sunt mort, nu mai pot, tată! Ce să mai? Sunt la pământ am plâns şi eu, a venit şi nevastă-mea şi a plâns. Eu aşa nu am mai păţit. Sunt mort, nu ştiu ce să zic. Păi, eu am fost operat miercuri şi a zis că îmi dă acasă drumul mâine şi unul a venit joi, l-au operat şi cu mine aici, la fel, la fel, dar mai mare prostata şi a plecat astăzi", a mai spus fostul portar al Rapidului, potrivit România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews