Rică Răducanu, în exclusivitate la Antena Stars: „Dacă mă mai țineau picioarele mă vedeai în mijlocul terenului”

 

Singurul portar din istorie prin în ofsaid a vorbit în exclusivitate la Antena Stars, după inaugurarea noului templu din Giulești.

 

De la inaugurarea noii arene a Rapidului nu putea să lipsească legenda în viață Rică Răducanu. Tot timpul diferit, ieșit din tipare, el a purtat un echipament neconvențional. A intrat pe teren într-un tricou vișiniu, pe care a fost scrisă porecla sa ”Tamango”, o pereche de pantaloni de trening în aceeași culoare și cu pantofi în picioare.

 

El a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars despre începutul carierei sale, dar și cât de mult era iubit de lume, mai ales că avea simțul umorului foarte dezvoltat. Sportivul a mărturisit că a făcut foarte multe sacrificii de-a lungul timpului, însă cea mai mare bucurie pentru el a fost atunci când a avut foarte multe realizări în cariera sa de fotbalist.

 

„Dacă mă mai țineau picioarele mă vedeai în mijlocul terenului. Cea mai mare bucurie e când ai niște realizări. Am fost iubit, eu nu că iubesc lumea, îmi place să fac lumea să râdă'', a declarat Rică Răducanu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cum să nu fiu emoționat? E atmosferă mișto. Toată lumea trebuie să facă așa ceva. Asta aduce fericire, bucurie, între oameni. Mor de drag să stau cu lumea. Ce să fac acasă, singur? Nu e mai bine aici, mai vorbim, mai bem și noi ceva?”, a mai spus Rică Răducanu în cadrul interviurilor acordate la finalul meciului.

 

Rică Răducanu a fost idolul tribunelor alb-vișinii. Era cunoscut pentru fazele spectaculoase făcute pentru suporterii echipei sale, fiind, de altfel, singurul portar suprins în ofsaid. De-a lungul carierei a marcat și 7 goluri, în ciuda faptului că principalul său rol, acela de portar, era de a apăra poarta, nu de a înscrie!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest