Rică Răducanu, operat de urgenţă! Care este boala de care suferă fostul portar VIDEO

 

Rică Răducanu va fi astăzi, operat de urgenţă, după ce a ajuns în această dimineaţă la Spitalul Colentina. Fostul mare portar se confruntă cu probleme grave de sănătate, de natură urologică.

După ce în trecut, fostul portar a acuzat mari dureri în zona genunchilor, iată că norocul nu îi este deloc prieten. Rică Răducanu s-a plimbat prin spitale, prin diferite centre de tratamente din cauza problemelor la nivelul picioarelor, dar şi din cauza celor cardiace.

Potrivit declaraţiilor pe care le-a oferit în urmă cu ceva timp, se pare că majoritatea problemelor de sănătate ale lui Rică Răducanu au fost cauzate de foarte mult sport. Iar o dată cu înaintarea în vârstă, toate loviturile au început să se resimtă puternic.

„Sunt cu supărările mele, tocmai ce am venit de la tratament de la Covasna, mă dor foarte tare genunchii şi picioarele de la cât sport am făcut la viaţa mea. Mi s-a zis că mi s-a tocat tot cartilajul de la genunchi. Durerile sunt crunte. Am stat la un centru medical timp de dois-prezece zile", a declarat în urmă cu o lună, Rică Răducanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest