Ricky Martin și-a dat seama că este gay datorită lui John Travolta: „Purta doar lenjerie de corp”

 

Ricky Martin a descoperit că este atras de bărbați datorită lui John Travolta! Da, da! Ați citit foarte bine! Cântărețul latino a vorbit cu lux de amănunte cum și-a dat seama că este gay și ce implicare a avut starul de la Hollywood.

Ricky Martin este, de departe, unul dintre cei mai sexy și curtați cântăreți din lume, iar fanele sale au suferit șocul vieții atunci când au aflat că are o altă orientare. Artistul a mărturisit că s-a confruntat cu anxietate o bună bucată de timp până a fost pregătit să își accepte sexualitatea.

Ani la rând, Ricky Marin a dezvăluit că a încercat să își inhibe sentimentele pentru reprezentanții de același sex, însă atunci când și-a făcut curaj, cântărețul a mărturisit și cum a descoperit că este atras de bărbați!

Când am văzut scena în care John Travolta purta doar lenjerie de corp, am încremenit. Se ridică de pe scaun şi apoi se aşeza din nou. M-am întrebat: <<Hmmm, oare sunt gay?>> Apoi am văzut acelaşi film de opt ori la rând, fără să ştiu de ce", a mărturisit Martin pentru show-ul TV Bravo. 

Și-a anunțat public orientarea sexuală în 2010

Ricky Martin a dezvăluit că încă de când s-a lansat în industria muzicală, în 1980 făcând parte dintr-o trupă latino de băieți, iar din 1991 fiind solist solo, s-a supus cu totul carierei lui și nu a vrut să dea de bănuit că ar fi atras de bărbați.

Nu am deschis uşi pentru noi relaţii şi nu vorbesc despre relaţii romantice, vorbesc despre orice relaţie, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult. (...) Evitam chiar să stau şi să am o relaţie cool cu nişte producători uimitori sau mari regizori de film pentru că îmi era frică că dacă petrec mai mult de două ore cu mine şi-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea", a spus cântăreţul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest