Rihanna, plină de vânătăi și răni pe față! A trecut prin clipe de coșmar! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Rihanna și-a îngrijorat admiratorii, după ce a fost surprinsă de paparazzii presei internaționale cu fața plină de vânătăi și răni. Artista a trecut prin clipe de coșmar!

În timp ce se afla la Los Angeles, Rihanna a fost fotografiată, într-o ipostază șocantă. Cu o vânătaie sub ochiul stâng și cu o altă rană pe frunte, nu puțini au fost cei care s-au gândit că artista internațională a fost, din nou, victima violenței domestice, așa cum s-a întâmplat în timpul relației cu Chris Brown.

Prin ce clipe de coșmar a trecut Rihanna

După ce imaginile cu fața Rihhanei plină de vânătăi au făcut înconjurul internetului, reprezentanții artistei au anunțat într-un comunicat de presă că artista a suferit un accident cu trotineta electrică, in urma căruia s-a lovit la cap și la față.

„Rihanna este foarte bine acum, dar s-a răsturnat cu scuterul electric săptămâna trecută și și-a învinețit fruntea și fața. Din fericire, nu au fost răni majore și se reface repede”, a spus purtătorul ei de cuvânt.

Accidentul Rihhanei vine la scurt timp după ce Simon Cowell a fost operat de urgență, din cauza unui incident similar. Juratul de la „X Factor” a fost la un pas de a rămâne invalid, după ce și-a rupt spatele, în urma unei căzături de pe trotineta sa electrică. Accidentul a avut loc chiar în incinta locuinței sale, sub privirile terifiate ale fiului său, Eric și ale fiului său vitreg, Adam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest