Rita Mureşan, la Locul Sfânt! S-a conectat spiritual cu Fecioara Maria

 

Ziua de 24 iunie a fost una specială pentru toţi creştinii, inclusiv pentru Rita Mureşan, care de câţiva ani încoace îl pune pe Dumnezeu mai presus de orice.

Chiar de Sânziene, creatoarea de modă s-a aflat în pelerinaj în Bosnia, acolo unde Maica Domnului s-a arătat pe cer. "Crede şi nu cerceta". Pe asta se bazează mii de pelerini din întreaga lume, care s-au strâns zilele acestea în Bosnia Herţegovina, locul în care Fecioara Maria s-a arătat pe cer. Printre ei s-a aflat şi Rita Mureşan, creatoarea de modă care de patru ani încoace se dedică trup şi suflet călătoriilor spirituale.

Vedeta a fost atât de concentrată pe acest eveniment, încât moda a trecut în plan secund. Vineri, când ar fi trebuit să aibă prezentare de rochii de "Ziua Internaţională a Iei", Rita şi-a trimis prietenii să o reprezinte şi să-i "urce" colecţia pe podium.

Ea nu a avut ochi, urechi şi inimă decât pentru pelerinajul din Serbia, în care i-a îndemnat şi pe prietenii ei virtuali de pe facebook să ia parte la anumite practici specifice.

"Toţi cei care vor să se conecteze la energia noastră, să o faceţi o rugăciune mâine când apare Fecioara Maria. Noi ne vom ruga pentru voi!", a scris Rita Mureşan pe contul său de socializare.

Mai mult decât atat, Rita dă dovadă de multă înţelegere şi înţelepciune. Ea şi-a făcut şi liste cu numele tuturor persoanelor care au implorat-o să-i pomenească în rugăciuni.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest