Rita Mureşan, probeme de la întoarcerea din America: „Am tras foarte mult de mine”

 
+2 click pentru
galerie

Rita Mureşan este extrem de mândră de fiicele sale! Chiar dacă Gloria şi Rebeca îşi clădesc o carieră în străinătate şi sunt pe drumul cel bun, dorul de acestea, o mistuie pe celebra creatoare de modă. Tocmai de aceea, designer-ul nu a stat prea mult pe gânduri şi a vizitat-o pe fiica cea mare, în America, mai precis – în New York, unde şi lucrează.

Chiar dacă, în primă instanţă, plecarea peste Oceanu nu a fost cu scopul de a o vizita pe Gloria, dat fiind că creatoarea de modă a fost invitată de comunitatea de români din Canada pentru a ţine o serie de seminarii de dezvoltare personală, aceasta a profitat de acest fapt şi a îmbinat plăcerea cu utilul.

În afara faptului că a mai putut petrece ceva timp cu fiica sa, Rita Mureşan nu s-a declarat prea fericită cu stilul de viaţă al americanilor, ci din contră. Chiar dacă toată lumea visează să trăiască ca americanii, iată că designer-ul nu este deloc de aceeaşi părere: „Mi se pare prea lentă viaţa pentru mine”, a spus Rita pentru Click.ro

Mai mult de atât, plecarea în America i-a făcut mai mult rău, decât bine. Din cauza diferenţei de fus orar, creatoarea de modă încă este în perioada de acomodare cu orele din România, motiv pentru care nu mai poate să doarmă cum trebuie.

„De când am venit, am avut multă treabă şi am tras foarte mult de mine. Mă culc în continuare la 18-19 şi mă trezesc la 3 noaptea. Sper să fac faţă sâmbătă, de ziua mea, la petrecerea la care sunt invitaţi circa 20 de prieteni”, a mai spus vedeta, pentru Click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest