Ritual de frumusețe în 15 minute: Miranda Kerr, secrete utile de îngrijire

 

Pentru un look perfect și un ten fără imperfecțiuni, supermodelul Miranda Kerr are câteva trucuri pe care le-a dezvăluit fanelor.

„Când ești mămică, dimineața nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru tine. De aceea mi-am conceput singură un ritual de îngrijire care nu durează mai mult de 15 minute”, declara Miranda Kerr într-un interviu pentru revista Vogue.

"Primul lucru, de dimineață, beau un pahar cu apă caldă cu suc de lămâie. Este excelent pentru detoxifiere, alcalinizează organismul și îmbunătățește digestia".

Unul dintre cele mai celebre topmodele ale momentului, Miranda Kerr nu face rabat atunci când vine vorba de mișcare: "Practic yoga de 3 ori pe săptămână. Fac și Pilates sau antrenament pentru rezistenta tot de trei ori într-o săptămână. Și 30 de minute de exerciții pentru rezistență, tracțiuni si genuflexiuni". Iar rezultatul este spectaculos!

Înainte de a face duș, Miranda Kerr își exfoliază pielea cu ajutorul unei perii speciale, pentru a pune în mișcare circulația sângelui, a elimina celulele moarte de pe suprafața pielii și pentru a o menține netedă. Miranda preferă să utilizeze produse de îngrijire a corpului din propria linie de produse cosmetice organice.

După toate aceste 15 minute, Miranda este gata de o nouă zi la muncă, alături de copii, sau diverse alte activităţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest