Ritualurile violente la care a fost supus Brad Pitt, după ce a intrat în cultul scientologic: „Nimeni nu i-a făcut așa ceva vreodată”

 

Recent, a ieșit la iveală că Brad Pitt a făcut parte din biserica scientologică, fiind un cult care susține că omul este o ființă nemuritoare venită de pe o altă planetă. Împreună cu dezvăluirea secretului bine păstrat, s-au aflat detalii și despre ritualurile violente la care a fost supus actorul de la Hollywood.

La începutul anilor ’90, Brad Pitt a fost introdus în cultul scientologic de iubita lui de atunci, Juliette Lewis. Deși a fost activ numai trei ani, până când a decis să pună punct relației cu Lewis, actorul a trecut prin multe experiențe destul de ciudate în cadrul bisericii.

Un fost membru al cultului a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre perioada în care Brad Pitt a activat în cadrul bisericii scientologice. Potrivit spuselor sale fiecărui membru nou îi era atribuit un „geamăn” cu care să stea în timpul cursurilor de inițiere. Actorului de la Hollywood i-a fost fost repartizată fiica adolescentă a unui director de companie scientologică cu care a mers, în fiecare zi, timp de o lună, la saună, pentru ritualul de inițiere.

Pe lângă sauna zilnică, fiind considerată o parte foarte importantă în procesul de purificare al fiecărui membru nou, Brad Pitt a fost supus și la câteva ritualuri violente care s-au sfârșit prin reacții furibunde din partea actorului.

Se pare că vedeta de la Hollywood a fost agresată verbal și psihic, de Michael Mallen, supraveghetorul său de atunci, ca parte a cursurilor terapeutice de instruire, însă din cauza modului dur și neașteptat în care a fost tratat, Brad Pitt s-a ridicat și a părăsit sesiunea, extrem de nervos.

“La început trebuie să stai faţă în faţă cu cealaltă persoană şi să ţii ochii deschişi timp de două ore. Odată ce s-a reuşit această performanţă, cei doi se angajează în ceea ce religia numeşte bullbaiting. Este momentul în care antrenorul, supraveghetorul începe să apese punctele sensibile ale elevului. Şi asta am făcut şi eu cu Brad Pitt, am început să îl insult de faţă cu iubita lui, Juliette Lewis. Brad s-a enervat atât de tare, încât a părăsit sesiunea. Nimeni nu îl mai insultase atât de tare, nimeni nu i-a mai făcut aşa ceva vreodată. Am fost foarte dur cu el, dar tot ce-mi doream era să îşi găsească echilibrul şi să stea confortabil la sesiune”, a dezvăluit Michael Mallen pentru The Sun.

După 40 de ani petrecuți în sânul bisericii scientologice, Michael Mallen, bărbatul care l-a terorizat psihic pe Brad Pitt, a renunțat la cult și a scris o carte despre întreaga experiență, numind-o sugestiv „Brainwahsed” (traducere: Spălat pe creier).


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest