Rochiile Simonei Halep de la cununie au costat o avere!

 
+3 click pentru
galerie

Ce designeri a ales jucătoarea de tenis. Cum au comentat specialiștii în domeniu ținutele purtate de Simona la evenimentul anului.

 

Simona Halep și Toni Iuruc au spus miercuri DA în fața ofițerului de stare civilă din Constanța. Pentru marele eveniment, sportiva a ales două ținute absolut superbe. Prima rochie pe care Simona Halep a purtat-o la cununia civilă face parte din colecția Cruise 2021 de la Dior, iar prețul ei se ridică la câteva mii de euro.

 

Cătălin Botezatu a avut numai cuvinte de laudă cu privire la ținuta aleasă de Simona pentru una dintre cele mai importante zile din viața ei. „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței'', a declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

 

Și la petrecerea de seară, ce a avut loc într-un club din Mamaia, de pe malul mării, Simona a atras toate privirile. Invitații, dar și fanii au fost foarte încântați de cea de-a doua ținută a Simonei și chiar foarte multe persoane au fost curioase să afle cam la ce sumă se ridică prețul rochiței. Ea a ales o rochie albă, accesorizată cu o fundă neagră, ce aparține lui Oscar de la Renta. Rochia costă 6.359 euro.

 

Simona Halep s-a căsătorit miercuri cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care este împreună de mai bine de doi ani. Bărbatul i-a cerut mâna în această vară, iar relația lor s-a oficializat la data de 15 septembrie. Petrecerea, la care au participat 300 de persoane, a avut loc la un club de lux din Mamaia, deținut de nașul lor, Dani Caramihai.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest