Rodica Miron, în culmea fericirii! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru prima dată!

 

Rodica Miron trăiește cele mai frumoase momente! Bruneta a devenit mămică pentru prima dată, iar anunțul a fost făcut chiar de ea, prin intermediul unui mesaj pe contul său personal de pe rețelele de socializare.

Fosta asistentă TV a dat naștere unui copil sănătos, în Dubai și este mai fericită ca niciodată! Rodica Miron și-a ținut sarcina ascunsă până la începutul lunii februarie, când a fost devăluit că urmează să devină mămică pentru prima dată.

Și chiar dacă nu voia să se afle informația prețioasă în presă, Rodica Miron a fost data de gol prin imaginile pe care le-au postat apropiații săi cu ea.

Abia aștepta să devină mămică

Când avea nouă luni de sarcină, Rodica Miron dezvăluia că abia așteaptă să își strângă pruncul în brațe cât mai repede, dezvaluind că toată perioada prin care a trecut a fost ca o călătorie extraordinară, plină de emoții și dragoste.

”Astăzi este vorba despre numărarea binecuvântărilor noastre! Binecuvântat este să fii în viață și să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol. Sufletul și spiritul sunt întinse - alături de corp - făcând sarcina un timp de tranziție, creștere și începuturi profunde. A fost o călătorie frumoasă, plină de dragoste, emoții, provocări și acum suntem aici, la un pas de momentul miracol al dăruirii vieții! ♥ # 9monthspregnant”, a scris ea pe contul de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest