Rodica Mitran, victima colegilor de breaslă: „M-au atacant plenar, unii la televizor, alții în față”

 

După 40 de ani de carieră, cântăreața de muzică populară se simte marginalizată de colegii din lumea artistică. Mărturii în exclusivitate la Antena Stars.

 

Rodica Mitran, una dintre vocile importante ale muzicii populare românești, s-a plâns la Antena Stars că este victima altor artiști din spațiul autohton. Ea susține că aceștia au atacat-o atât pe micul ecran, dar și în discuții față în față. Artista nu s-a arătat deranjată neapărat de atacurile la care a fost supusă, ci și-a manifestat o părere de rău că astfel de acțiuni au loc între oameni care fac parte din aceeași breaslă.

 

„Nu știu dacă mă deranjează neapărat ceva. E prea mult că mă deranjează cât îmi pare rău că se întâmplă ce se întâmplă între noi, între oameni, cu atât mai mult între colegi. Lucruri care nu-mi plac, care nu se fac și ar trebui să ne dea de gândit. Mi s-a întâmplat de foarte multe ori. Colegi din sfera muzicii populare au avut buna voință să mă atace așa plenar, la televizor, alții și în față”, a mărturisit Rodica Mitran, în cadrul emisiunii Star News.

 

Rodica Mitran susține cu tărie că este într-o relație foarte bună cu toți colegii ei, dar aceste răutăți au afecat-o mult în anii trecuți. Cu aproape 40 de ani de carieră în spate, interpreta de muzică populară a mărturisit că s-a călit, iar acum nu prea mai pune la suflet.

 

„Ce pot să spun, doar că îmi pare rău pentru ei, pentru sufletele lor, pentru că se încarcă cu mizerii de genul ăsta și le refulează asupra mea. Eu, personal, sunt într-o relație foarte bună cu toți colegii și cu toată lumea. M-au durut foarte mulți ani aceste lucruri, dar în 40 de ani de carieră, la anul, m-am călit”, a mai spus artista la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest