Rodica Popescu Bitănescu și terapia ”Dracula”! Intervenția chirurgicală la care vrea să recurgă

 

Ultima modă este o tehnologie care se numește plasmolifting. Singur ați auzit de liftingul cu ajutorul plasmei sau mai pe înțelesul tuturor, terapia Dracula.

Între timp, plasmoliftingul s-a exstins și acum lucrează la nivel dentar. Vedetele trebuie să afișeze întotdeuana o imagine optimistă, de bună dispoziție și să fie tot timpul cu zâmbetul pe buze. Rodica Popescu Bitănescu s-a hotărât să apeleze la inovațiile estetice pentru o imagine mai bună

”Pe noi femeile ne interesează foarte mult să fim mai tinere, dar chiar și pe bărbați. Am înțeles că-s niște metode noi de reîntinerit țesuturile. Gingiile, oasele dinților, chiar și ridurile și pielea”, mărturisește Rodica Popescu Bitănescu.

Sângele uman tratat într-un anumit fel, centrifugat la o anumită viteză și la o anumită perioadă de timp separă celulele sanguine de plasmă. Plasma care rezultă din centrifugarea sângelui uman conține foarte mulți factori benefici: hormoni de creștere, trombocite, vitamine, minerale, enzime. Un adevărat cocktail biologic pe care l-au folosit cu succes în tratarea mai multor afecțiuni. Intervenția nu este dureroasă, depinde de fiecare pacient. În principiu se recoltează de la nivel periferic sânge venos, se centrifughează, se separă și pur și simplu. Acolo unde există paradontoză sau gingii inflamate, atunci se ajută reparația prin injectare.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest