România ar putea fi devastată de cutremur? Iată ce spun specialiștii și clarvăzătorii!

 
+2 click pentru
galerie

Cercetătorii britanici susţin că în perioada 2012-2016, țara noastră ar putea fi lovită de un cutremur major. Anul critic se pare că ar fi chiar 2014!

România a fost zguduită săptămâna trecută de două cutremure ce le-au dat frisoane multora dintre noi. Primul a avut o magnitudine de 4,7 grade pe scara Richter, iar cel de-al doilea de 3,2 grade pe scara Richter. 

Predicţiile celebrei clarvăzătoare, Carmen Harra spun că țara noastră ar putea fi lovită de un cutremur, însă nu atât de puternic pe cum se anunţă: "Acum riscul seismic e maxim în România, dar nu e motiv de panică. De abia prin anul 2016 s-ar putea produce acel cutremur puternic".

Specialiştii de la Institutul de Fizică al Pământului sunt optimişti, însă, autorităţile nu vor să fie luate pe nepregătite. Acestea caută să pună la punct un sistem de informare a populaţiei în cazul unui cutremur, prin intermediul telefonului. Mai exact, putem fi anunţaţi printr-un sms, chiar cu câteva secunde înainte să aibă loc un seism, astfel, oamenii ar avea timp să se pună la adăpost!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest