România lui David Hay, o ţară într-un mall! Interviu exclusiv cu directorul general al unuia dintre cele mai mari mall-uri de la noi!

 
+2 click pentru
galerie

David Hay este un om de succes, care trăieşte în Israel şi care ocupa funcţia de director general al unuia dintre cele mai marei mall-uri din România. Se simte foarte bine la noi în ţară şi munceşte în fiecare zi pentru afacerea lui, ca ea să fie prosperă. David a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre acest proiect de mare anvergură şi a destăinuit cum arată o zi din viaţa unui om de afaceri de succes.

"Întâi de toate, am venit în România din Cehia, am locuit acolo doi ani şi dacă ar fi să compar Praga cu Bucureştiul, sunt lumi diferite. Oamenii din Bucureşti sunt mult mai calzi, mai drăguţi, pe când oamenii din Praga sunt ca şi cei din Nordul Europei. Mă simt foarte bine în România, deoarece este mai apropiată de mentalitatea mea decât e Cehia. Mî simt foarte bine în România şi cred că românii sunt într-adevăr, speciali şi chiar mă bucur de timpul petrecut aici. (...) Acest mall a fost copilul meu de când am început să lucrey la această companie în 2006. Am participat la proiect încă din prima fază, când am achiziţionat terenul," a povestit David Hay, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Urmăriţi interviul complet în imaginile de mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest