Romanița Iovan, declarații exclusive la Antena Stars despre starea fostului iubit Irinel Columbeanu: „Este foarte important stilul de viață”

 

Fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu a vorbit în exclusivitate despre situația prin care trece acesta, după ce a fost internat de urgență în urma accidentului vascular cerebral pe care l-a suferit.

 

Puțină lume știe că Romanița Iovan a fost prima iubită celebră a lui Irinel Columbeanu. Idila dintre cei doi a durat timp de 10 ani, dinainte de Revoluție, încheindu-se în 1996. Designerul era un manechin foarte apreciat, în timp ce fostul milionar se învârtea în cercuri bune datorită tatălui, care era șef de protocol la Guvern. Cei doi au rămas în relații bune și după ce povestea de iubire s-a terminat.

 

Creatoarea de modă a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că afaceristul a mai suferit un accident vascular cerebral în urmă cu 15 ani din cauza stilului său de viață extravagant, presărat cu multe excese. De aceea, Romanița Iovan a profitat de moment și indirect l-a sfătuit pe acesta să înceapă să ducă o viață sănătoasă, să renunțe la fumat și alcool.

 

''A mai suferit acum vreo 15 ani. Îmi pare rău, ce să zic. Dacă este bine, e ok. Așa cum știți, suntem prieteni de peste 30 și ceva de ani, normal că ținem legătura. În afară de incidentul acesta pe care l-a avut acum ceva vreme, altfel repercursiunile acestor evenimente sigur sunt, vizavi de sănătatea omului, adică n-au cum să treacă neobservate, dar până la urmă depinde de fiecare dintre noi cum reușim să ținem sub control orice situație de genul acesta și, este foarte important stilul de viață, alimentația și, în principiu, nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu'', a declarat Romanița Iovan la Antena Stars.

 

Irinel Columbeanu va fi operat astăzi, asta după ce a suferit un accident vascular cerebral. În aceste momente, starea de sănătate a fostului milionar este în afara oricărui pericol, iar în prezent se simte mai bine. ”După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest