Romaniţa Iovan, reacţie dură! Ce a făcut după ce fiul ei a fost umilit de judecători?

 
+2 click pentru
galerie

Romaniţa Iovan tună şi fulgeră. Creatoarea de modă este foc şi pară după ce instaţa i-a respins cererea pentru acordarea unui ajutor public judiciar, în procesul pe care îl are cu fosta iubită a pilotului.

Romaniţa Iovan nu îşi mai găseşte liniştea de la moartea fostului ei soţ, Adrian Iovan. Creatoarea de modă s-a judecat luni bune cu fosta iubită a pilotului, pe vila acestuia din Otopeni.

"Justiţia este oarbă! Dosare de partaj: în primul dosar reclamantul adult care realizează venituri formulează cerere de ajutor public judiciar şi i se încuviinţează (cazul Patriciu), al doilea dosar, minor, 8 ani (fiul meu Albert) pârât reclamant formulează cerere de ajutor public judiciar care i se respinge pe motiv că <> deşi mama (adică eu) nu este parte în dosar! Oare este just?!," comentează pe o reţea de socializare Romaniţa Iovan.

Revolta cretoarei de modă vine după ce Judecătoria Buftea a respins, ca neîntemeiată, cererea formulată de Romaniţa Iovan - în numele lui Albert, fiul ei şi al lui Adrian Iovan - privind acordarea ajutorului public judiciar în dosarul deschis pe numele lui de Mihaela Steriu, fosta iubită a pilotului.

"Analizând cererea de ajutor public judiciar privind scutirea, reducerea sau eşalonarea taxei de timbru(...) instanţa reţine următoarele: taxa de timbru nu este împovărătoare, în condiţiile în care minorul beneficiază pe de o parte de o pensie de 1900 lei, iar pe de altă parte beneficiază de sprijinul material consistent acordat de mama sa", se arată în încheierea şedinţei de judecată.

Află mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest