Rona Hartner, experiența relevatoare, trăită când se afla la un pas de moarte: „L-am auzit pe Iisus întrebându-mă...”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Rona Hartner a vorbit despre experiență relevatoare pe care a trăit-o în momentul în care se afla la un pas de moarte. Marea actriță a făcut confesiuni despre perioada cu care s-a confruntat, dar și cum s-a apropiat instant de Dumnezeu.  

Se împlinește un an de când Rona Harner anunța că a învins boala și că începe o viață nouă, dar chiar și așa, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră la colon, totul s-a schimbat în inima și în mintea marei actrițe.

Cancerul i-a schimbat viața total, iar vedeta a mărturisit că pe tot parcursul momentelor critice L-a simțit lângă ea pe Dumnezeu, care nu a părăsit-o niciodată.

”După ce am fost operată, într-o zi m-am trezit și pur și simplu îl țineam de mână pe Dumnezeu. Am simțit prezența lui Iisus. La un moment dat, era să mor din cauza tratamentului, pentru nu suportam prea bine chimioterapia. Era foarte toxic tratamentul. În acel moment, l-am auzit pe Iisus întrebându-mă: ”Și dacă nu vreau să te vindec?”, a declarat vedeta.

Rona Hartner, la un pas de moarte

La aproape un an de când s-a declarat vindecată, artista se simte mai bine ca niciodată și a învățat să aprecieze mai mult viața.

”M-am abandonat încă o dată lui Dumnezeu. A trecut un an de când am terminat chimioterapia. Doctorul meu mi-a spus că marea investigare va fi în trei ani. Nu are sens să-mi prea multe, dar mă vede din șase în șase luni. Nu îmi face investigații invazive, pentru că a zis că sunt foarte bine. Am început să apreciez mai mult viața”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest