Rona Hartner nu scapă de fostul soț, chiar dacă a divorțat de 2 ani: „Cu empatie încerc să-i aduc aminte că suntem despărțiți”

 

Actrița a mărturisit că bărbatul de care s-a separate în urmă cu doi ani o caută cu insistență.

 

Rona Hartner aproape se simte hărțuită de fostul soț, de care a divorțat în urmă cu aproape doi ani. Vedeta susține că acesta o sună în continuu, dorindu-și să reia relația, însă ea i-a transmis de fiecare data că între ei nu mai poate fi nimic, că nu dorește să se întoarcă înapoi la el. Actrița a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars ce s-a întâmplat în ultima vreme în relația cu fostul soț.

 

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (...) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a mărturisit actrița.

 

Rona Hartner a fost categorică, susținând că dacă s-ar întoarce la bărbatul cu care a fost împreună în urmă cu doi ani și-ar încălca principiile din viață: „Ideea este că eu de acolo de unde plec, nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat.  Este foarte important în viață să respecți ceea ce ai trăit și să procesezi procesul de închidere a ușii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest