Rona Hartner, terifiată de coronavirus, după ce a câștigat lupta împotriva cancerului! „Nu suntem pregătiți”

 

Rona Hartner trece printr-o nouă cumpănă! După ce a ieșit câștigătoare în bătălia împotriva cancerului, vedeta a fost nevoită să se izoleze, în locuința ei din sudul Franței, unde își face fel și fel de tratamente pentru autoimunizare.

Din cauza cancerului, organistul Ronei Hartener este mult mai sensibil și vulnerabil, astfel că, din teama de a nu se infecta, atât ea, cât și partenerul de viață, respectă cu strictețe toate măsurile impuse de autorități.

„Dacă socotesc bine este a 17-a zi de stat în casă și de carantină. Este e foarte nasol, pentru că boala nu este ținută sub control din punctul meu de vedere. Nu suntem pregătiți pentru o astfel de criză! Singurul mod să ne feri și să respectăm regulile este să nu ieșim din casă. Eu nu ies din casă pentru a nu îngreuna și mai mult situația. Virusul se manifestă diferit, în funcție de persoană, nici oamenii tineri, nici cei în vârstă nu sunt în siguranță! Este complet inconștient să ne comportăm ca și când nu ar fi nimic! Vreau să mă protejez atât pe mine, cât și pe cei din jurul meu! M-am autoizolat mai puternic decât mi s-a cerut”, a declarant Rona pentru click.ro.

Chiar dacă este terifiată de noul coronavirus, din cauza numărului în creștere de morți și de infectați de pe întreg mapanondul, cel mai greu lucru pe care trebuie să îl îndure este dorul de fiica ei care este, în prezent, acasă, la tatăl său.

„Fata mea a rămas la taică-su și practic nu am putut să o recuperez. Am dus-o pentru un weekend la el, în Marsilia, și a rămas acolo pentru că a coincis chiar cu carantina. A fost nevoie să iau o derogare și o voi recupera. Ea are 12 ani și a înțeles situația. Acolo, la tatăl ei, face antrenament, are o terasă foarte mare și stă pe terasă, în hamac, face box cu taică-su, își omoară timpul”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest