Roxana Ciuhulescu, Crăciun în patru: „Anul acesta am petrecut numai noi”

 

Prezentatoarea TV a întâmpinat Nașterea Domnului fără mama și fratele ei. Unde a petrecut vedeta sărbătoarea sfântă.

 

Roxana Ciuhulescu obișnuia să petrească Crăciunul în familie lărgită, adică nu doar cu soțul și copiii ei, ci și cu fratele și mama sa. În acest an, fratele nu a mai venit din Italia, iar mama a rămas să aibă grijă de pisici, drept urmare, Nașterea Domnului a fost sărbătorită în patru, la casa de vacanță de lângă Câmpulung.

 

”Este frumos atâta timp cât sărbătorile sunt petrecute în familie. Suntem în formulă completă. Au fost niște sărbători foarte frumoase pentru noi. Așteptăm acum să vină și Anul Nou . Dacă anul trecut pe vremea asta eram împreună și cu fratele meu, cumnata mea, mama, anul ăsta am petrecut numai noi.”, a spus Roxana Ciuhulescu la emisiunea Star News de la Antena Stars.

 

Dacă sfintele sărbători de Crăciun le-a petrecut în formula restrânsă, doar cu familia, trecerea dintre ani va fi serbată de Roxana Ciuhulescu în Capitală, alături de prietenii dragi: ”Așa este, avem o casă la Bughea de Jos, acolo am petrecut Crăciunul, dar Revelionul cred că îl vom face în București, cu prietenii.” Și pentru că au fost cuminți, Moș Crăciun a fost darnic și cu cei mici, și cu cei mari. ”Ne-a adus, da! A fost bun Moș Crăciun! (...)”, a spus Roxana Ciuhulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest