Roxana Ciuhulescu, totul despre operaţia de ajustare a pleoapelor! „Am avut mari emoţii” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu a suferit recent o intervenţie chirurgicală de ajustare a pleoapelor şi a oferit detalii despre operaţie, în exclusivitate, pentru „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Se pare că a fost nevoită să apeleze la intervenţie, din cauza faptului că era deranjant ori de câte ori stătea la calculator. Din spusele Roxanei Ciugulescu, deşi procedura nu a durat mult şi nu a fost deloc periculoasă, emoţiile au copleşit-o extrem de mult.

În legătură directă, la „Star Matinal”, Roxana Ciuhulescu a făcut primele declaraţii cu privire la operaţia pe care a suferit-o, dar şi la recuperare.

„E vorba de o operație de ajustare a pleoapelor. Totuși am și eu o vârstă și se pare că pielea și-a mai pierdut din elasticitate. Nu o fac neapărat în scop estetic, să nu mă înțeleagă nimeni greșit. A început să mă deranjeze când stau la calculator și m-am hotărât să fac această operație. Procedura în sine nu cred că durează prea mult. (...) A durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoții, tremuram ca piftia de emoție. Mă așteptam să ies de acolo ceva mai rău, dar arăt bine pentru o operație de genul acesta. Sunt ușor umflată, ușor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aștept ca vineri să-mi scoată firele. (...) Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operație la ochi, mi-a luat cam 3 ani de zile să mă hotărăsc să fac această intervenție, este o intervenție minim invazivă, eram așa de speriată că am vrut să renunț cu o oră și jumătate înainte de intervenție. Nu e vorba de estetic, ci de faptul că mă deranja, îmi obosea ochii și îmi arcuiam sprâncenele doar să îmi eliberez ochiul să văd mai bine. Cred că a fost cea mai bună treabă pe care puteam să o fac. Singurele restricții pe care le am sunt mâncărurile sărate și acum stau cu o pungă de gheață că m-am trezit cu ochii ușor umflați” a spus Roxana Ciuhulescu, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest