Roxana Dobre, declarații exclusive despre starea de sănătate a cumnatului său! Ce se întâmplă cu fratele lui Florin Salam/ VIDEO

 

Roxana Dobre a făcut primele declarații despre starea de sănătate a cumnatului său. Am aflat ce se întâmplă acum cu fratele lui Florin Salam și cum se simte, de fapt!

După ce s-a scris ca fratele lui Florin Salam se zbate între viață și moarte, din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat din cauza infectării cu coronavirus, Roxana Dobre a oferit un interviu exclusiv pentru Spynews.ro, în care a infirmat toate zvonurile.

Viitoarea soție a lui Florin Salam a dezvăluit că viitorul cumnat este, într-adevăr, internat la Spitalul “Matei Balș”, însă starea sa este stabilă. Mai mult de atât, bărbatul nu are coronavirus, ci se confruntă cu o afecțiune pulmonară care îl împiedică să respire așa cum trebuie, însă nu există reale motive de îngrijorare, pentru că este pe mâna celor mai buni medici.

”Cumnatul meu se află aici la spital (n.r. Matei Balș), dar nu este deloc adevărat ce s-a speculat. Este bine, mulțumim bunului Dumnezeu. Medicii sunt lângă el și fac tot ce-i mai bun pentru el. Starea lui este foarte bună acum. Mănâncă, este bine. A mâncat și micul-dejun. Starea lui este foarte bună, repet. Nu s-a agravat, nu este intubat” a spus Roxana Dobre.

Nu are coronavirus

Fratele lui Florin Salam nu are coronavirus, iar starea lui de sănătate este bună - au fost ideile principale pe care a ținut să le sublinieze Roxana Dobre despre cumnatul său, în cadrul interviului oferit exclusiv pentru Spynews.ro

”Are o răceală foarte, foarte gravă la plămâni, atâta tot și bineînțeles nu stă bine cu respirația, având în vedere că a răcit la plămâni. Nu are niciun coronavirus. Este pe salon acum” a mai spus viitoarea soție a lui Florin Salam.

Cât despre motivul pentru care Florin Salam nu este alături de fratele său, Roxana Dobre a mărturisit că manelistul are o perioadă încărcată cu evenimente, astfel că fac cu schimbul ori de câte ori este nevoie.

”Dacă soțul meu nu este aici, sunt eu. Este același lucru. Are cântări în fiecare zi, este obosit și se odihnește. Ori eu, ori el, e același lucru.” a completat Roxana Dobre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest