Roxana Dobre, în ipostaze de zile mari! Cum a fost surprinsă iubita lui Florin Salam?

 
+2 click pentru
galerie

Are aproape 5 luni de sarcină, iar Roxana Dobre vrea să ştie totul despre bebeluşi şi mămici. Paparazzy Spynews.ro au suprins-o pe viitoarea sotie a lui Florin Salam intr-o ipostaza de zile mari!

Roxana Dobre arată absolut demenţial şi pare să fie mai frumoasă pe zi ce trece! Şi, chiar dacă se pregăteşte să intre în cea de-a cincea lună de sarcină, viitoarea soţie a lui Florin Salam nu a pus pe ea prea multe kilograme şi încă se mai poate lăuda cu formele care au consacrat-o odinioară. Îmbrăcată cu o geacă de piele şi cu un tricou prin care cu greu reuşim să îi vedem burtica de gravidă, Roxana a ieşit la o plimbare în parc. Nu singură, ci însoţită de nişte prietene şi un bebeluş.

Nu mai e loc de îndoială! Instinctele materne par să îşi spună deja cuvântul. Din imaginile surprinse de paparazzi, se vede clar cum Roxana este de-a dreptul fascinată de copilaşul prietenei sale, de care are grijă mai ceva ca de ochii din cap. Nu de alta, dar iubita lui Salam vrea să exerseze încă de pe acum, ca să devină o mămică de nota 10.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest