Roxana Dobrițoiu a rămas singură! Ea a dezvăluit la Antena Stars ce a pățit: ”A doua oară n-am mai putut să-l iert!”

 

Cântăreața nu a mai cedat de această dată și a spus STOP relației în care era implicată. Ce a determinat-o să ia decizia radicală.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Roxana Dobrițoiu a anunțat că s-a despărțit de fostul iubit și este acum, implicit, o femeie liberă. Motivul pentru care a pus punct relației este infidelitatea partenerului. Din ceea ce a povestit vedeta se pare că iubitul ei a călcat strâmb, iar ea nu l-a mai putut ierta de această dată.

 

Nu este prima oară când Roxana Dobrițoiu este tradusă de partener. În vara anului trecut, vedeta anunța că s-a despărțit de iubitul ei, după ce a aflat că acesta o înșelase. Câteva săptămâni mai târziu, artista s-a împăcat cu bărbatul și s-a arătat foarte mulțumită de decizia ei. Cei doi au petrecut vacanțe împreună și și-au făcut cadouri, vedeta menționând că relația lor mergea foarte bine. Se pare că lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă, iar nepoata lui Adi de la Vâlcea a decis să pună capăt relației. Rămâne de văzut pentru ce perioadă!

 

Ne-am despărțit. Din păcate, s-a terminat și povestea aceasta de dragoste. Odată ce te mai înșală încă o dată .... Nu am găsit ceva 100%, dar aveam niște bănuieli și am avut încredere în ceea ce simt eu, pentru că data trecută nu am avut încredere în ceea ce am simțit și era adevărat ceea ce am simțit. Prima dată poate pot să iert pe cineva, dar a doua oară nu mai iert, pentru că este lipsă de respect și înseamnă că nu ne putem face o familie și ceea ce-mi doresc eu ”, a declarat Roxana Dobrițoiu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest