Roxana Dobrițoiu, primele declarații după despărțire: „Nu mă mai simțeam iubită, nu mă mai simțeam femeie”

 

Cântăreața a dat de înțeles că s-a simțit neglijată de partener, acesta fiind principalul motiv pentru care a pus capăt relației.

 

De două săptămâni, Roxana Dobrițoiu este o femeie singură. A reușit să scape de iubitul toboșar, cu care a avut o relație de lungă durată, dar care a înșelat-o. În exclusivitate la Star News, artista a mărturisit că este într-o situație foarte bună în momentul de față, chiar dacă în urmă cu două săptămâni a fost nevoită să se despartă de iubitul ei, alături de care părea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a oferit și detalii neștiute despre separare, susținând că lucrurile nu prea mai mergeau în relația lor

 

„Chiar sunt într-o situație foarte bună. Mă simt foarte bine, deja au trecut aproape două săptămâni de la despărțire. Vreau să spun că m-am pregătit pentru această despărțire, am simțit că tot suntem în această perioadă a sărbătorilor, eu chiar am simțit că Dumnezeu mi-a trimis un semn că trebuie să fac curat în viața mea. De ceva timp își schimbase comportamentul cu mine, era mai rece, nu mai stătea pe acasă, pleca dimineața, venea seara. În gândul meu spuneam că nu mă poate înșela pentru că seara se duc băieții cu fetele, dar nu, și ziua se pot întâmpla foarte multe atâta timp cât îți plac puștoaicele”, a mărturisit Roxana Dobrițoiu, în cadrul emisiunii Star News.

 

Cântăreața a povestit și cum s-a consumat despărțirea: simplu, printr-un mesaj. Dar și motivele care au dus la aceasta, spunând că în ultima vreme nu se mai simțea ca o femeie în relație, ci ca o soră sau o mamă. Nepoata lui Adi de la Vâlcea pare că a luat o decizie bună, iar acum nu mai trece prin momente neplăcute.

 

„Adevărul este că am descoperit acele lucruri după ce am pus punct, pentru că eu am pus punct. Ne-am despărțit printr-un mesaj, într-o zi, pur și simplu, a plecat de acasă, i-am dat un mesaj dacă vrea să continuăm în acest stil, pentru că eu deja mă simțeam ca o surioară sau ca o mamă. Nu mă mai simțeam iubită, nu mă mai simțeam femeie”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest