Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Vedeta trece prin momente grele VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Roxana Ionescu trece prin clipe cumplite. Vedeta, împreună cu soţul său, Tinu Vidaicu, aşteptau cu nerăbdare primul copil împreună, dar din păcate, aceasta a pierdut sarcina.

Tinu Vidaicu a oferit primele declaraţii despre motivul avortului spontan, prin intermediul unui clipuleţ postat pe reţelele sociale. Se pare că Roxana nu a mai putut ţine copilul, din cauza faptului că nu s-a putut hrăni suficient, denumirea medicală fiind "insuficienţă placentară". Cu toate acestea, Tinu Vidaicu a mărturisit că sunt bine şi vor trece peste asta împreună. 

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest