Roxana Ionescu, înfloritoare! Vedeta are un nou iubit

 

"Nu ma grăbesc , vreau cand o fi , să fie!" a declarant vedeta cu ceva timp în urmă. Şi a fost exact atunci când trebuia. Roxana Ionescu parcă a avut gură aurită!

La aproape doi ani de la divorţ, soarele iubirii a iesit şi pe strada ei. Sau mai bine spus Tinu a ieşit în calea ei. Cu un domn înalt, frumos.Ce intenţii are dânsul de la dumneata? Bune!

Chiar foarte bune! Şi asta se vede pe chipul zâmbitor al frumosei vedete atunci când este lângă iubitul ei. În plus şi afaceristul timişorean pare topit după Roxana. Ei bine, vă întrebaţi la ce trucuri a apelat blonda ca să-l cucerească?

Este o fată cu adevărat extraordinară. M-a cucerit cu firea ei pozitivă, plină de entuziasm tot timpul. E plină de energie, e foarte fresh, tonică şi, normal, e foarte plăcută.Ne ştim de prin noiembrie anul trecut, ne-am cunoscut chiar în clubul la care sunt partener. Formăm un cuplu de la începutul anului, dar nu pot spune că dintr-o zi anume. La începutul acestui an ne-am dat seama că ne-ar sta bine împreună, că ne înţelegem bine. Relaţia dintre noi e deja serioasă, ţinem mult unul la celălalt." a povestit iubitul Roxanei.

Atât de bine încât dragostea lor se aprinde parcă tot mai tare pe zi ce trece. Asta în ciuda faptului că pe Roxana şi pe Tinu îi despart aproape 600 de kilometri.

Momentam, suntem obligaţi să facem naveta. Ea este cu job-ul de la Neaţa, la Bucureşti, eu trebuie să stau aici, la club, nu ne vedem cât am vrea. Să vedem cum va evolua relaţia şi atunci vom lua o decizie. " a spus încrezător Laurenţiu.

Şi dacă acum iubeşte din nou, nu la fel stăteau lucrurile pentru Roxana anul trecut, în luna îndrăgostiţilor. "Acele planuri cu iubiti , cu inimioare , cu prajiturale anul aceste nu sunt ".

Roxana Ionescu a frapat pe toata lumea cu statutul de "fata cuminte" dupa divortul de Laurentiu. Chiar dacă cei doi au fost căsătoriţi 8 ani, acum se pare că nu-i mai leagă nimic. Iar Roxanei nici că-i pasă de relaţia pe care Laurenţiu o are cu sora naşei care a cununat-o pe ea cu fostul soţ. „Imi doresc sa le fie bine, să se finalizeze asa cum trebuie o relatie. Eu cu Laurenţiu am o relaţie foarte bună, acum ce vreti , să ma ia , să mă pupe, nu se poate !" a declarat blondina.

E clar! Roxana nu se uită deloc în urmă! Important este acum doar viitorul, iar pentru ea, viitorul pare extrem de roz şi de fericit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest