Roxana Ionescu, la psiholog, din cauza durerii cauzate de sarcina pierdută! „Devin o pacoste”

 

Roxana Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă după ce a pierdut sarcina care se afla aproape de termen. Episodul nefericit a marcat-o profund, astfel că a avut nevoie de ajutorul unui terapeut pentru a putea trece mai departe.

Roxana Ionescu a apelat la ajutor specializat pentru a depăși sarcina pierdută după șase luni. „Mama Natură”, așa cum este supranumită în showbiz-ul autohton a trecut printr-o ușoară formă de depresie, dar terapia și dragostea celor din jur au funcționat ca un pansament pe care l-a folosit ca să se ridice de la pământ.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie. Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani .. ce s-a întâmplat cu bebe. În general e greu, normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu. Devin o pacoste pentru ei”, declara, în urmă cu ceva timp, Roxana Ionescu, în cadrul unei emisiuni TV.

A pierdut sarcina după șase luni

Roxana Ionescu a încercat să fie întotdeauna cu zâmbetul pe buze, dar ultima experiență trăită, pe cât de frumos a început, pe atât de dramatic s-a încheiat. Blondina și Tinu Vidaicu, soțul său trebuiau să devină părinți pentru prima dată, dar din cauza unor complicații, a pierdut sarcina.

Cel care anunța tragedia era chiar Tinu Vidaicu prin intermediul unui filmuleț postat online în care dezvăluia că din cauza unei insuficiențe placentare s-a produs avortul, dar cu toate acestea, încearcă să rămână pozitivi.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, explica Tinu Vidaicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest