Roxana Ionescu, prima apariție după ce a pierdut sarcina! Care mai este starea vedetei VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Roxana Ionescu a piedut sarcina, iar vestea aceasta a picat ca o bombă pentru toată lumea. În anunţul făcut de partenerul său de viaţă, Tinu Vidaicu, acesta a menţionat faptul că vor trece peste şi că vor reveni la viețile lor. Zis şi făcut.

Roxana Ionescu este o femeie puternică şi nu și-a piedut zâmbetul de pe buze, iar dovada constă în prima apariţie pe care a avut-o după ce s-a aflat că nu va mai exista niciun bebe anul acesta. Vedeta a fost alături de cei mai buni prieteni şi de logodnicul său, Tinu Vidaicu, la un festival de muzică electronică.

A dansat, a făcut clipuleţe alături de Giulia şi în permanenţă şi-a afişat faţa de femeie fericită. Chiar dacă a trecut printr-un eveniment marcant, Roxana Ionescu și-a păstrat optimismul şi este un adevărat exemplu pentru toate femeile.

Tinu Vidaicu, anunţ despre pierderea sarcinii Roxanei Ionescu

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu zilele trecute pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest