Roxana ”Prințesa Ardealului” s-a mutat definitiv în Spania! „A fost ceva instant”

 

Manelista l-a urmat pe Florin Rusu, tatăl copilului ei, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu acesta de mai bine de doi ani.

 

Roxana ”Prințesa Ardealului” și Florin Rusu s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți. Artistul s-a mutat în Spania, unde a investit în jur de 40.000 de euro pentru deschiderea unui pub pentru turiștii englezi. Iată că, desi nu mai sunt împreună, manelista a luat decizia de a-l urma pe tatăl copilului ei în Peninsula Iberică.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Roxana „Prințesa Ardealulului” a dezvăluit ce a determinat-o să plece definitiv din România. Ea susține că decizia a luat-o într-o clipă, fără să stea prea mult pe gânduri. Vedeta a spus că îi va fi mult mai bine copilului în Spania decât în România, în plus și-a deschis o afacere în țara de adopție și mai face bani și din cântat.

 

”Probabil totul e cum vrea Dumnezeu, pentru că inițial nu m-am gândit să mă mut în Spania, a fost ceva instant. E foarte bine, am început o afacere aici, cântatul merge, și în legătură cu tatăl copilului, suntem prieteni în continuare, deși lumea nu crede, dar așa este. Stăm în case diferite. El a avut inițiativa și el s-a mutat, și apoi și noi, pentru a fi aproape de el. El are un rol foarte important, noi nu trăim doar din cântat. Am vrut să îi ofer un viitor copilului meu. Dacă ai un copil, mereu te gândești mai mult la el decât la propria persoană.”, a spus Roxana ”Prințesa Ardealului”,pentru Antena Stars.

 

Cântăreața este convinsă că băiețelul ei va avea numai de câștigat de pe urma acestei decizii: „Da, e greu de crezut, toată lumea ne întreabă. Deoarece copilul este cel mai important în viața unui părinte, și familia mea este pe primul plan, orice mamă își iubește copilul și își dorește tot ce e mai bun pentru copilul ei. Eu sunt puțin mai rea, când se greșește, nu iert. Dacă o să ne împăcăm vreodată o să spun, dar momentan e bine așa, ca prieteni. Am pretendenți mulți, și am încercat, dar sunt bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest