Roxana Vancea a ajuns la urgență cu fiul ei: „Nu aveam ce să-i fac acasă, nu puteam să-i dau pastile, nimic!”

 

Proaspăta mămică a trecut printr-o spaimă îngrozitoare. Ea a dat toate detaliile despre ce a pățit cu micuțul Zian în cadrul unei intervenții la Antena Stars.

 

Antrenoarea de fitness este în al nouălea cer după ce și-a mărit familia prin aducerea pe lume a lui Zian. Însă nu totul a fost lapte și miere pentru proaspăta mămică. Și asta pentru că micuțul ei s-a îmbolnăvit de bronșiolită. Cum copilul este mult prea mic, părinții nu au putut să-i administreze singuri un tratament, așa că au apelat la ajutor de specialitate.

 

Roxana Vancea a povestit la Star News că fost nevoită să meargă cu fiul ei la spital pentru că nu îl putea trata acasă de una singură cu pastile. Vedeta a povestit cum micuțul ei a fost tratat de medici cu perfuzii. Bruneta a trecut prin momente grele cât timp a stat alături de copilașul ei în spital, dar din fericire, acum totul este bine, iar micuțul este în siguranță

 

„Este și o epidemie de varicelă, iar pentru bebe este mult prea riscant. Oricum, am fost internată cu el vreo trei zile în spital cu bronșiolită. Lui nu ai ce să îi faci acasă. Nu poți să îi dai pastile, nu poți să-i dai nimic, fiind foarte mic. Am fost cu el în spital, cu perfuzii, cu de-astea”, a mărtursit Roxana Vancea, în cadrul emisiunii Star News.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest