Roxana Vancea a dezvăluit secretul unui corp perfect la Antena Stars: „Când mi-am revenit am slăbit 4-5 kg”

 

Vedeta recunoaște că nu a avut o siluetă ideală dintotdeauna și a dezvăluit care sunt exercițiile care au ajutat-o să se mențină în formă.

 

Roxana Vancea a povestit în exclusivitate la Antena Stars un episod mai puțin cunoscut din viața ei, atunci când luase serios în greutate, din cauza unor tratamente hormonale. Vedeta a reușit să dea însă la fel de repede jos kilogramele în plus și spune că exercițiile cardio sunt principalul secret. Fără cardio este foarte dificil să slăbești într-un mod armonios. Practic, în trei luni a reușit să dea jos tot surplusul acumulat.

 

"Eram puțin mai pufoasă înainte. Dar aveam aceleași kilograme ca în prezent. Însă, atunci nu făceam sală și păream mai plinuță. Am făcut sport din totdeauna. Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat 12-13 kilograme. Însă, asta a durat doar un an până m-am reglat. Eu făceam sală și atunci, însă, din cauza problemelor nu se vedea. Făceam foarte mult cardio fiindcă atunci când vrei să slăbești trebuie să faci cardio. Atunci retineam foarte multă apă. În momentul în care mi-am revenit am slăbit 4-5 kg într-o lună. Am ales un tratament homeopat", a declarat Roxana Vancea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Vedeta a recunoscut că atât pe timpul sarcinii, dar și de când a devenit mămică a pus pe locul 2 sala. Firesc, poziția primordială în centrul preocupărilor ei o reprezintă micuțul Zian: "Nu am făcut sport pe timpul sarcinii, pentru că am avut sarcina cu risc. Atunci am avut voie doar să merg. Mergeam în fiecare dimineață pe bandă. Nouă luni nu am făcut absolut nimic deoarece copilul este foarte lipicios și nu vreau să ratez niciun moment alături de el. Sunt foarte prezentă în viața lui. Nu vreau să lipsesc deloc."

 

Tot pentru a fi cât mai aproape de Zian, dar și de Mario, Roxana Vancea a refuzat o serie de contracte de colaborare cu televiziunile: „M-aș vedea, doar că mi-ar fi foarte greu să mă despart de copii pentru o perioadă atât de lungă. Vreo două oferte de proiecte pentru vară am refuzat numai luna trecută. Nu vreau să plec de lângă copii.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest