Roxana Vancea continuă războiul cu internauții: „Mănânc și nu mă îngraș”

 

Vedeta are o siluetă pe care multe tinere o invidiază, mai ales că vine după o sarcină. La Antena Stars, bruneta a oferit detalii cum se menține în formă maximă.

 

Roxana Vancea susține în continuare că se menține la 45 de kilograme fără prea mari eforturi: mănâncă tot ceea ce își dorește și nu se depune deloc. În plus, a renunțat și la sală, pentru că bebele nu-i mai oferă timpul necesar pentru a face mișcare și a se întreține. Într-o intervenție la Antena Stars, vedeta a reiterat faptul că reușește să-și mențină silueta fără a mișca un deget.

 

"Nu stiu cum mă menţin .Eu am spus că alăptez si cred că asta este cea mai bună metodă de slăbit in perioada aceasta. Eu in sarcină nu m-am îngrăşat si asta nu înţelege nimeni. Eu in sarcină am pus 5 kilograme şi jumătate, pe care le-am lăsat in spital. Am ieşit din spital mai slabă decât am intrat. De mâncat, mănânc orice, dar asta pentru că alăptez si nu mă îngraş, dacă aş fi văzut că mă îngraş, mâncam sănătos. Nu încurajez pe nimeni să mănânce prost, eu am spus doar ce trăiesc in momentul de faţă si anume că mănânc şi nu mă îngraş, dar eu încurajez oamenii să mănânce sănătos, să ţină dietă, să facă sport, să se hidrateze.", a spus vedeta.

 

Roxana Vancea înțelege și reacțiile celor care au criticat-o pentru cele declarate în mediul online. Ea spune că respectivii nu ar fi oameni răi, ci pur și simplu frustrați că nu li se întâmplă același lucru: „Îl alăptez pe bebe şi nu am cum să plec de acasă. Nu stă mai mult de două ore fără mine şi mănâncă foarte des noaptea, şi chiar dacă aş vrea să plec în alea două ore, cât doarme ziua, nu am energie să mai plec, să mai fac absolut nimic. Nu cred că sunt neapărat oamenii răi în privinţa mea, cât e frustrarea. Poate şi eu dacă aveam câteva kilograme în plus şi vedeam pe cineva care zicea că mănâncă orice şi nu se îngraşă, poate mă ofticam, dar cu siguranţă nu reacţionam pe pagina oamenilor. Sunt oamenii care n-au primit educaţia care trebuia."

 

Vedeta susține că nu este un caz singular, că mai știe situații ale unor proaspete mămici care nu s-au mai îngrășat pentru că alăptează: "Eu cred că era o fată de douăzeci de ani, pentru că a zis să nu mai mint, că fac fetele de douăzeci şi ceva de ani, să se frustreze, care nu avea de unde să ştie că atunci când alăptezi, bebeluşul te stoarce de toate puterile şi de toate caloriile. La început am crezut că e o problemă cu mine, dar apoi mi-au scris foarte multe mămici care trăiesc treaba asta. Eu macar sunt pitică. Am 45 de kilograme la 1,63 m, nu e chiar aşa tragic, dar sunt femei de 1,75 m care au kilogramele mele şi nu vreau să-mi imaginez cum arată săracele. Mănânc dulciuri şi absolut orice pentru că ai nevoie de zahăr. ca să poţi să ai grijă de un copil toată ziua."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest