Roxana Vancea, probleme în sarcină! Va fi nevoită să nască mai devreme decât era programat/ VIDEO

 

Roxana Vancea se confruntă cu câteva probleme în sarcină! Vedeta va fi nevoită să nască mai devreme decât era programat! De ce i-au interzis medicii să mai facă sport şi de ce nu poate să facă cezariană, la naştere?

Deși a trecut de primul trimestru de sarcină, se pare Roxana Vancea încă se confruntă cu o perioadă sensibilă în sarcină. Perioadă pe care medicul ginecolog i-a adus-o la cunoștință încă de la primele controale.

Potrivit spuselor sale, va fi nevoită sa nască mai devreme, din cauza colului scurt. Totodată, Roxana Vancea a mărturisit un alt motiv din cauza căruia va trebui să își aducă băiețelul mai devreme pe lume constă în faptul că a făcut mult prea mult sport, deși nu avea voie.

„N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. (...) Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: ”Trebuie să faci o pauză de vreo 3 săptămâni”. Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt ... cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu”, a declarat Roxana Vancea într-o emisiune tv.

Sarcina a fost una planificată

Faptul că Roxana Vancea va aștepta un copil a reprezentat o surpriză doar pentru cei care o urmăresc pe social media, nu și pentru ea sau pentru partenerul de viață. Și spunem asta pentru că cei doi au planificat să devină părinți, astfel că rezultatul pozitiv al testului de sarcină nu i-a luat prea tare prin surprindere.

„Noi ne doream. Am vorbit prima dată și cu Milan, să fim siguri că și el își dorește un mic intrus în familie. Dragoș a făcut un an pauză de la suplimentele pe care le lua el. După ce a făcut asta am zis să ne apucăm. Auzeam de la prietenele mele că un an, un an jumătate aștepți. El făcea mișto de mine, zicea: ”La mine-i punct ochit, punct lovit”. Așa a fost. În prima lună mi-am făcut testul și gata”, a povestit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest